Značka
Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Bílé šumivé víno brut, z vinařské oblasti Cava, z odrůd Parellada, Xarello, Macabeo a Chardonnay. Vyrábí se tradiční metodou champenoise. Barva slámově žlutá s nazelenalým odstínem, jemné a perzisten
můžete mít 22.5. - 23.5.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Montsant, z odrůd Carinena a Garnacha z keřů až 65 let starých. Zraje 10 měsíců ve francouzských dubových sudech. Má tmavě třešňově červenou barvu s fialovými o
můžete mít 22.5. - 23.5.
Castello di Cigognola 'More Rosé je voňavé a šumivé víno s třpytivou barvou cibuloviny, husté a velmi jemné pergoly. Na nose uvolňuje vůni kvasinek a lesních jahod. Krémová a živá na patře, téměř sl
můžete mít 22.5. - 23.5.
Světle slámově žlutá barva se zlatými zvýrazněními, víno má elegantní a soustředěnou vůni s dobrou komplexností a vyznačuje se meruňkami
můžete mít 22.5. - 23.5.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Castilla y León (Toro), z odrůdy Tinta de Toro, z vinic až 100 let starých. Zraje 22 měsíců v nových francouzských dubových sudech a 24 měsíců v lahvi. Má tmavě
můžete mít 22.5. - 23.5.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Rioja, z odrůdy Garnacha, z vinic starých více než 65 let.?Fermentuje a zraje 11 měsíců ve francouzských dubových sudech. Má třešňově červenou barvu, aroma lesní
můžete mít 22.5. - 23.5.
Červené suché víno, z vinařské oblasti Salento v regionu Apulia,z odrůdy Primitivo. Má hlubokou rubínovou barvu s granátovými odlesky. Opulentní vůně, s tóny třešní, brusinek a švestek. Ovocný charak
můžete mít 22.5. - 23.5.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Ribera del Duero, z odrůdy Tinto Fino 100%. Gran Reserva se vyrábí v Ribera del Duero jen v letech, kdy klimatické podmínky umožní pomalé zrání hroznů. Když výr
můžete mít 22.5. - 23.5.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Rioja, z odrůdy Tempranillo.?Zraje 16 měsíců v nových francouzských dubových sudech.?Má tmavě červenou barvu s výraznou viskozitou, aroma zralého červeného ovoce
můžete mít 22.5. - 23.5.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Pla de Bages, z odrůdy Merlot, z pěti různých klonů. Zraje 12 měsíců ve francouzských, amerických a středoevropských dubových sudech. Má intenzivní třešňově čer
můžete mít 22.5. - 23.5.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Pla de Bages, z odrůdy Merlot, z pěti různých klonů. Zraje 12 měsíců ve francouzských, amerických a středoevropských dubových sudech. Má intenzivní třešňově čer
můžete mít 22.5. - 23.5.
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Pla de Bages, z odrůdy Picapoll, vyskytující se pouze v této oblasti. Má světle žlutou barvu, aroma svěží s tóny květin, jasmínu, citrusového ovoce, meruněk a med
můžete mít 22.5. - 23.5.
Růžové víno suché, z vinařské oblasti Catalunya, z odrůd Cabernet Sauvignon a Garnacha. Macerace probíhá 15 hodin, následuje fermentace. Má světle třešňovou barvu, aroma červeného ovoce, na patře je
můžete mít 22.5. - 23.5.
Nádherně rubínově červené víno, na patře vyjadřuje krásné květinové a ovocné tóny,náznaky třešní a fialek. Chuť na patře je harmonická a sametová, charakterizovaná mírnou pachušeností hořkých mandlí
můžete mít 22.5. - 23.5.
Italské červené víno Barrua 2012 je podobná vynikajícímu ročníku, kterého je následovníkem. Tuto tzv. „Sardinskou Sassicaia“ vyrábí stejní lidé, kteří nám přinesli legendární toskánské červené víno.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Alain Bernard Champagne Dizy Brut Krásná rovnováha tří odrůd hroznů (60% Chardonnay, 35% Pinot Noir a Pinot Meunier 5%). Snadno k pití, bude ideální pro aperitiv, stejně jako pro zbytek večera. Jedná
můžete mít 22.5. - 23.5.
Intenzivní a elegantní italské víno. Tmavě rubínově červená barva. Kombinace bobulovitých rostlin, jalovce, tabáku a kávy dává vínu jedinečnou chuť.Vysoká hustota rostlin a výsledné nízké výnosy dáva
můžete mít 22.5. - 23.5.
Vychutnejte si rafinované, trpké červené víno s nádechem třešně. Vaše smysly obohatí intenzivní ovocné tóny. Vyrábí se výhradně z hroznů Lagrein sklizených na konci září. Kvašení probíhá v nerezových
můžete mít 22.5. - 23.5.
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Rías Baixas, z odrůdy Godello. Fermentace probíhá v tancích z nerezavějící oceli při kontrolované. Má slámově žlutou barvu s nazelenalým okrajem, komplexní a intenz
můžete mít 22.5. - 23.5.
Víno vyrobené ve vinařství Montenisa v regionu Franciacorta. Má světle žlutou barvu, jemné a elegantní perlení s krémovou pěnou. Ovocná vůně s tóny bílých broskví, chlebové kůrky a dotekem kvasnic. Ch
můžete mít 22.5. - 23.5.
Jemná a hladká textura tohoto vína s vůní a příchutí borůvky, čokolády a ostružin. Tělo má výbornou strukturu a je jemné a elegantní. Tanin je sladký, hedvábný a široký. Jeho aromatická perzistence je
můžete mít 22.5. - 23.5.
Při pohledu má krásnou světle žlutou barvu se zlatými odstíny, jasnou a krásnou texturou. Při přivonění odhaluje různé vůně v převaze ovocné a květinové broskve. Na konci je dokonce náznak čerstvých
můžete mít 22.5. - 23.5.
Jemné vůně bílých jarních květin a ovocných sadů se linou nosem, zatímco čerstvé lehké chuťové buňky si užívají chuť žluté broskve a jablka. Závěr je ostrý a čistý.
můžete mít 22.5. - 23.5.
Víno Avignonesi 50 & 50 Capannelle 2011– tento ročník se může pochlubit tóny z třešní, divokých bobulí, bílých lanýžů, sladkého dříví a balsamových bylin. Rok 2011 byl pro mnoho zemí střední Evropy z
můžete mít 22.5. - 23.5.